0 Läs mer >>

X

0 Läs mer >>

I got my words and my...

0 Läs mer >>
Lite kaxig inledning men jag tyckte personligen den är mycket passande av det enkla skälet att vill ja säga något måste jag skriva det!!
Som en orm har jag slingrat mej när det gäller berätta om saker som passerar synapserna fort som ljusets hastighet. Om jag bara kunde fånga några av de tankar , som någon har till gagn, så skulle det vara värt. Ordet har dessutom en terapeutisk inverkan på mig i mitt sökande efter en helst väl fungerande hjärna som kan producera nå`n slags läsvärd rappakalja/gallimatias. Det gör inget att man kommer upp i läsare,tvärtom så riskerar man att få storhetsvansinne. Hellre tre trogna läsare som faktiskt läser o säger till om det är skit, än 1000st varav olyckligtvis 990 bara öppnat o lajkat. Laika var förresten den första hunden i rymden, en sibirisk gulasch, eller var det en pincher. Hunden var i alla fall sovjetisk då, idag vet jag inte vad han gör. Sista jag hörde han drev en Kennel i Berlin strax innan muren föll. Ja, då halkar jag in på en ny historia. Bara det känns rätt!!!

I got my words and my...

0 Läs mer >>
 
Eller, nu ser jag jag döpte "nya" bloggen till ORDET av någon anledning jag inte minns.. Oviktigt just nu, jag har så att säga knappt sagt något av helst värde, dessutom har jag försökt locka till mig läsare genom att ange en felaktig rubrik.
En gång i tiden, när jag ansåg mig vara en av de mest intressanta bloggarna på intranät (1996? 2006?)(oviktigt), ja, jag hade säkert mellan trettio o femtio följare !! inte tusen,,, och ja,jag tror det var per månad.......
Men nu vänder vi blad, Ny blogg,nytt år,nya brutna löften!!!

Nya brutna löften? Lö...